Met De Correcte Methode En Juiste Intentie Kun Je Jezelf, Je Bedrijf En Je Leven Transformeren: Het QTM Proces

Schrijf Je In Voor Mijn 3D Nieuwsbrief Hieronder En Krijg De GRATIS QT Meditatie MP3 (normaal €39,-)

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Jij, De Nieuwe Miljonair Naast Mijn Deur? Misschien ...

Dit is een uitnodiging om je aan te sluiten bij een geheime klasse van nieuwe miljonairs die stilletjes een inkomen van 5, 6 en 7 cijfers creëren zonder traditionele banen, geavanceerd onderwijs of stapels startkapitaal ...

... En ja, soms hebben ze nog een J.O.B. zoals jij ...

Geachte lezer,


Elke dag beginnen in kleine steden, grote steden, slaperige buitenwijken en exotische bestemmingen over de hele wereld nieuwe miljonairs stilletjes aan hun dag.

En ze hebben meestal geen miljoenen op de bank staan ... MAAR ...

Ze gebruiken geen wekkers. En ze haasten zich niet de deur uit om in het verkeer te zitten op weg naar een baan die ze haten. In plaats daarvan...

... nemen ze terloops een kop koffie en brengen wat tijd door met hun gezin voordat ze hun laptop openen en aan het werk gaan.

Ze reizen vaak door de gang naar een logeerkamer, naar het aanrecht met hun laptop of een stoel op de veranda. Of vleien ze zich in hun comfortabele zetel.

Een paar gaan na de drukke ochtendspits naar een plaatselijke coffeeshop en werken vanaf daar.

Anderen doen aan een training, lezen een beetje of maken een wandeling voordat ze hun dag induiken.

Drukte & Stress 24/7?

Niet voor deze "nieuwe miljonairs" ...

Het maakt niet uit hoe deze nieuwe miljonairs hun dag beginnen, het gaat zelden om de "hustle and grind" die zo populair is bij het #onlineondernemer publiek op Instagram.

En het is verre van "24 op 7".

De waarheid is dat het meeste van hun "werk" voor de lunch is ingepakt.

Overigens heb ik 'werk' tussen aanhalingstekens gezet, want wat deze nieuwe miljonairs doen, zou door de meeste mensen nauwelijks als werk worden beschouwd.

Ten slotte, ze zijn aan het eind van de dag niet uitgeput - fysiek, mentaal of emotioneel.

En de enige tools die ze gebruiken, zijn een laptop, hun telefoon en misschien een paar online apps en websites.

Bijvoorbeeld…

Chari, 32, logt in op een populaire website waar zij een account heeft, controleert een paar statistieken en voert een paar aanpassingen uit. Belt met want klanten. Plaatst haar post op instagram. Dan, 1-2 uur later, noemt ze het een dag nadat Ze een paar honderd dollar in haar zak had gestopt. Maandelijks haalt ze met "dit werk" ruim vijf cijfers binnen aan inkomen.

En dit is slechts een van haar inkomstenstromen van vijf cijfers. De andere kost nog minder moeite. Daarom kan zij haar vrije tijd verdelen tussen Australië, haar thuisland, met af en toe uitstapjes naar Zuidoost-Azië als de stemming toeslaat. Haar man helpt nu ook mee met "dit werk" trouwens.

Alex, 35, heeft geen producten. Hij reist minstens zes weken per jaar, vaak op het dubbeltje van iemand anders. Hij heeft zijn Facebook-pagina al twee jaar niet bijgewerkt en bijna niemand kent zijn naam.

Toch verdient hij 7 cijfers door simpelweg onbekende reishacks op zijn instagram te delen die hij door "dit werk" kan delen. En oh ja, hij schrijft niet eens het meeste zelf.

Nu, hier is het gekke deel ...

Als je een van deze 'nieuwe miljonairs' op een willekeurige dag vanuit de hele kamer zou bekijken, zou je denken dat ze hun e-mail checkten, op internet aan het surfen waren, scrollen op sociale media en af ​​en toe met een vriend praatten op de telefoon of via videochat.

Je zou zeker niet naar ze kijken en denken ...

"Nu is er een miljonair aan het werk". Heck, je zou niet eens denken: "Er is een miljonair."

Toch zijn ze erachter gekomen hoe ze inkomens van tienduizenden ... en zelfs honderdduizenden dollars per maand kunnen genereren. Vaak meerdere inkomstenstromen.

Wat nog gekker is, is hoe snel ze van nul naar deze, weliswaar ongelooflijke cijfers gingen ... Vergeet het "traditionele 40-jaren plan ..."

Het is niet dat ze slimmer zijn dan wie dan ook die dingen op de oude manier doet, ze profiteren gewoon van de nieuwe manieren om geld te verdienen die niet beperkt zijn door tijd, locatie, opleiding of zelfs jarenlange ervaring.

Maar wat misschien wel het gekste deel van de hele zaak is, is hoe veilig deze inkomstenstromen zijn… hoe ze vrijwel niet worden beïnvloed door politiek, beurscrashes of schommelingen in de economie.

Hieronder een duidelijker voorbeeld ...

Van klusjesman tot zes cijfers tijdens "The Great Recession"

John Hollowaty, een voormalig fitnesscoach, hoorde voor het eerst over een van deze nieuwe miljonairsvaardigheden rond 2010. En tegen het einde van 2002, net toen de financiële ineenstorting begon, besloot hij op 35-jarige leeftijd all-in te gaan en te leren hoe deze vaardigheid te gebruiken om los te komen van het uurtje factuurtje als personal fitness coach.

Dus terwijl anderen werden ontslagen, hun huis verloren en in paniek raakten, begon J.H. stilletjes slimmer te werken online en meer te verdienen dan ooit tevoren.

In feite bracht hij gedurende de volgende 10 jaar gestaag een directieniveau binnen, een inkomen van zes cijfers per jaar, kocht een prachtig landhuis, een in de UK en Spanje, kocht zijn droomauto ... terwijl hij 3-4 uur per dag vanuit huis werkt.

Oh ja, begrijp dit ...

... John is niet eens de top van zijn nieuwe miljonair-groep. Anderen, zoals Travis Sago, gebruiken dezelfde vaardigheid om 7 of zelfs 8 cijfers per jaar te maken.

Nu, hier is het ongelooflijke deel ...

   Er zijn meer dan een dozijn rijkdom en inkomstenverhogende vaardigheden waaruit u kunt kiezen om uw nieuwe miljonair levensstijl te creëren

Er zijn letterlijk een tiental van dit soort nieuwe miljonair vaardigheden die u kunt kiezen en kiezen om goed in te worden… omdat sommige beter bij uw persoonlijkheid en doelen passen dan andere.

Maar als je een van deze vaardigheden correct toepast, kun je ontsnappen aan de sleur en een leven van echte vrijheid creëren. Vrijheid waarbij tijd en geld niet langer belangrijk zijn, maar gewoon tools die u kunt gebruiken, hoe en wanneer u maar wilt.

Als je echter twee of drie van deze vaardigheden samen gaat weven ... dan gebeurt de magie echt.

Zoals je al begint te zien, kunnen deze nieuwe miljonairs van elke leeftijd zijn en letterlijk naast de deur wonen.

Wat misschien niet duidelijk is, is dat ze allemaal uit gewone gezinnen komen. De meesten begonnen met minder dan $ 1.000, sommigen met $100! 

En iedereen moest de vaardigheden leren die hen naar de nieuwe miljonairstatus brachten.

Met andere woorden, het zijn gewone mensen die een buitengewoon leven leiden.

Dat is geweldig nieuws! 

Omdat dat betekent … De vaardigheden die ze gebruikten om nieuwe miljonair te worden, zijn allemaal leerbaar.

In feite kun je met een beetje hard werken en focus in de meeste van deze vaardigheden goed genoeg worden om na ongeveer 1 jaar $ 10.000 per maand te kraken.

Van daaruit is het aan jou hoe je deze vaardigheden combineert om meerdere ... of grotere inkomstenstromen te creëren.

En trouwens…

... u hoeft geen 20-40 uur per week opzij te zetten - de meeste van deze vaardigheden kunnen in deeltijd worden geleerd en toegepast. 

... Je kan dus prefect starten naast je job.

... je hoeft niet terug naar school te gaan of nog een diploma te halen - als je online kunt lezen, schrijven en goed rond kunt komen, heb je wat je nodig hebt om te slagen met deze nieuwe miljonair vaardigheden.

... je hebt niet veel geld nodig om aan de slag te gaan, ergens tussen de $100 en $ 1.000 is genoeg.

... en je hebt geen speciale achtergrond nodig, of om een ​​heleboel volgers te hebben, of een ster op sociale media te worden - in feite hoeft voor de meeste van deze vaardigheden niemand je naam te weten als je dat leuk vindt .

Dit alles is mogelijk door de enorme veranderingen in de manier waarop de wereld zaken doet en met wie ze zaken doen.

Zoals ik al zei, is het nu gewoon eenvoudiger dan ooit om deze fulltime inkomstenstromen vanuit huis te creëren, parttime werken.

Ja, ik weet dat dat klinkt als een hype en marketingpraat. Toch is hier de onmiskenbare waarheid ...

Als het om succes gaat, zijn de juiste mentoren van belang.

Alles wat je echt nodig hebt om ergens in het leven beter in te worden, is de juiste mentor om je te laten zien wat er mogelijk is.

Dat en de bereidheid om op een nieuwe manier te denken en te handelen. Een nieuwe manier die leidt tot nieuwe acties die leiden tot nieuwe resultaten en uiteindelijk tot een compleet nieuw leven.

Zie je, elke nieuwe miljonair die ik tot nu toe heb genoemd ... en duizenden anderen zoals zij over de hele wereld ... ontmoetten iemand in hun leven - persoonlijk of virtueel - die hen een voorproefje gaf van wat mogelijk is als je laat het verleden los, stel de mainstream in vraag en omarm de nieuwe manieren om geld te verdienen.

Nu wil deze met de hand geselecteerde groep nieuwe miljonairs die kennis vooruit betalen. Ze willen met u delen wat ze hebben geleerd.

En wat ze willen delen, kan je van waar je ook bent op dit moment naar waar je maar wilt in je leven brengen.

Wil je 6 of 7 cijfers per jaar verdienen? Per maand? Ze kunnen u op weg helpen ...

Wil je nooit meer voor iemand anders werken? Geen probleem...

Wil je de wereld rondreizen? ...

Wilt u zich settelen en zonder stress voor uw gezin zorgen? Volg gewoon hun voorbeeld ...

Wilt u geld en tijd doneren aan de doelen waarin u gelooft? Het is mogelijk...

Omdat deze mannen en vrouwen die ik u wil voorstellen, u de weinig bekende vaardigheden en strategieën kunnen leren die al deze dingen, en meer, mogelijk maken.

Laat het me uitleggen…

Tijden veranderen, zong Dylan ...

De meeste vaardigheden en strategieën die deze nieuwe miljonairs gebruiken om hun meerdere inkomstenstromen te creëren, bestonden 10 jaar geleden niet eens ...

... of ze vereisten enorme investeringen en speciale apparatuur ...

... of ze konden alleen op locatie worden uitgevoerd ...

… Of vanuit een hokje omgeven door het gezoem van ellende en tl-verlichting.

Moeilijk te geloven...

De iPhone bestond niet eens tot 2007. En de App Store die we nu zoeken voor allerlei oplossingen kwam pas in juli 2008 online.

Nu kunt u echter toegang krijgen tot deze zeer winstgevende manieren om parttime geld te verdienen, deze leren kennen en uitvoeren, waar u ook bent.

Bovendien kunt u deze vaardigheden gebruiken om uw eigen inkomstenstromen op te bouwen of ze te gebruiken om anderen te dienen.

Overweeg dit ... In minder dan 20 jaar tijd hebben we niet langer reisagenten nodig, maar kunnen we onze eigen vliegtickets, hotels, autoverhuur en meer boeken vanaf onze laptop of telefoon.

We hebben geen effectenmakelaars meer nodig ... e-handel doet het prima ...

We hebben geen dure advocaten meer nodig voor gewone taken ... Legal Zoom kan 80% of meer aan van wat we nodig hebben.

Hondenoppas? Spring gewoon naar Rover.

Klusjesman? Home De Klussenier kan helpen.

Oppas? Care.com redt de dag.

Huishoudbenodigdheden? Amazon of een dozijn anderen bezorgen bij u aan de deur.

Zalando, Bol, ... Dien ik nog een tijdje door te gaan?

Twee problemen die u tegenhouden.

Er zijn twee grote problemen die u ervan weerhouden om een ​​nieuwe miljonair te worden.


Probleem Eén

U heeft geleerd hoe u de instructies opvolgt en geld verdient voor andere mensen. Maar je hebt nooit geleerd om voor jezelf geld te verdienen.


Dat is niet alleen mijn mening.

De Huffington Post schrijft:

"Het huidige schoolsysteem is ontwikkeld door Horace Mann, die hij‘ The Common School ’noemde, later de‘ Normal School ’.

Het doel was om fabrieksarbeiders op te leiden, mensen die zich aan de regels hielden, geen vragen stelden, en naar een nieuwe taak gingen als er een belletje rinkelde.

Klinkt bekend? Dat komt omdat de openbare school nog steeds een model volgt dat is ontworpen voor de industriële revolutie. "

En The Atlantic merkte ook op:

"Schoolsystemen die ooit goedbetaalde fabrieksarbeiders voortbrachten, konden geen gelijke tred houden met de stijgende eisen van de nieuwe kenniseconomie."

Dus wat is het resultaat van het niet bijhouden van de manier waarop de wereld verandert? The Atlantic beantwoordt die vraag later in hetzelfde artikel wanneer ze bekennen:

"De moderne mensen zijn hoger opgeleid dan ooit tevoren, maar ondanks dat, en ondanks een bijna record lage werkloosheid, hebben de meeste werknemers - op alle opleidingsniveaus - sinds 1999 weinig of geen loonstijging gezien."

Zou de euro daar mee te aken hebben. Reken eens uit hoeveel een brood kost in je munteenheid van vroeger en nu in Euro's ...

Voor mij was het reeds jaren geleden een oogopener!

Kortom, naast de basisvaardigheden voor lezen en schrijven, heb je oude vaardigheden geleerd voor een oude (en stervende) wereld. Erger nog, de meesten van ons hebben nooit geleerd om voor onszelf te denken, zodat we ons kunnen aanpassen aan de veranderende wereld om ons heen.

En dat brengt me bij het tweede probleem waarmee je nu wordt geconfronteerd ...


Probleem Twee

De mensen van wie je wilt leren, zijn niet te vinden op scholen of universiteiten. Ze doen stilletjes hun eigen ding. Ze zijn eenvoudigweg moeilijk te vinden. Ze vinden jou.


Zelfs Fortune erkende deze waarheid toen ze schreven:

“... mentoren spelen een belangrijke rol. Helaas blijft het voor veel mensen een uitdaging om een ​​goede mentor te vinden. "

Bovendien kan mentor uitputtend zijn voor de mentoren. Vooral omdat veel van deze nieuwe miljonairs de neiging hebben om introvert te zijn en hun privacy op prijs stellen.

Voeg daar nog hun vermogen aan toe om hun schema te variëren ... zich enkel bezig te houden met wat ze graag doen ... of te reizen in een oogwenk ... en je begrijpt waarom het misschien moeilijk is om hun aandacht te trekken en vast te houden - zelfs als je ze zou kunnen vinden.

Het vinden van goede mentoren is dus een reëel probleem.

Een die we, denk ik, hebben opgelost.

Ik vertel je daar straks meer over.

Eerst moet u iets begrijpen ...

De 3 Agenda's.

Wat ZE je niet vertellen en waarom ze het nooit zullen doen ...

Auteur Taylor Pearson heeft drie jaar lang ontmoetingen gehad met honderden ondernemers van Los Angeles tot Vietnam, van Brazilië tot New York, en heeft met tientallen van hen samengewerkt in industrieën van kattenmeubels tot daten ...

Zijn bevindingen? Ongeacht de branche, leeftijd, ras, land of geslacht, viel één simpel feit op:


"... ondernemerschap was aanzienlijk toegankelijker, winstgevender en veiliger ... terwijl banen riskanter en minder winstgevend waren dan het publiek doorgaans (ten onrechte) doet geloven."


Geschokt? Waarschijnlijk niet. Wat u misschien zou kunnen choqueren, is hoe flagrant deze desinformatiecampagne werkelijk is.

Ik denk dat er 3 agenda's de schuld zijn. Deze zijn niet nieuw. Maar ze zijn verankerd. En ik betwijfel ten zeerste dat ze binnenkort zullen verdwijnen.

Gelukkig is het alleen al voldoende om deze agenda's te begrijpen om ervoor te zorgen dat je weer eigenaar wordt van je leven.

Hoe? Door de agenda's te negeren en in plaats daarvan de vaardigheden om geld te verdienen te leren die de nieuwe miljonairs naast de deur met je willen delen.

Anders gezegd, stop met het consumeren van de problemen en begin met het bedenken van oplossingen voor jezelf en voor anderen.

AGENDA # 1:

Uw aandacht koste wat het kost.

Kijk of een van deze bekend voorkomt?

"Als het bloedt, leidt het."

"Slecht nieuws verkoopt."

"Laat een ernstige crisis nooit verloren gaan."

Dat is in een notendop het standpunt van de massamedia, ben je het daar niet mee eens? Concentreer u op het slechte nieuws, want de massa zal afstemmen ... en op de hoogte blijven.

Maar als je tot nu toe hebt gelezen, dan weet ik iets over jou ...

Je wilt niet als een schaap naar de slachtbank geleid worden.

Dit is wat Bill Gates, een van de rijkste mannen in de geschiedenis, te zeggen had over krantenkoppen:

"Titels in de krant en het nieuws op TV zijn in zekere zin wat u misleidt, omdat slecht nieuws een kop is ... verbetering is dat niet."

Dus de eerste agenda is ervoor te zorgen dat je je tijd verspilt aan het kijken naar en afstemmen op slecht nieuws… dat omvat slecht nieuws op reality-tv… sociale media… politiek… familie en meer.

Trap er niet in. 

Gebruik uw tijd om de vaardigheden te leren die uw leven en dat van anderen verbeteren.

AGENDA # 2:

Kortetermijndenken.

De beste manier om de consumptie te verhogen en de tevredenheid te verminderen (waardoor het verlangen naar meer consumptie ontstaat) is door mensen op korte termijn te laten denken.

Dit is de gekke paradox over rijk worden: als je goede langetermijnbeslissingen neemt, krijg je SNEL goede resultaten.

Maar als u beslissingen op korte termijn neemt, krijgt u over de hele linie slechte resultaten.

Het beste langetermijnplan dat u voor uzelf kunt hebben, is om te leren en de vaardigheden te gebruiken die rijkdom creëren. Ga vervolgens door met het vergroten van die rijkdom met behulp van de strategieën van de rijkste mensen ter wereld.

AGENDA # 3:

Overheidssocialisme.

Belast de rijken en geef aan de armen via openbare diensten.

Socialisme is een blik wormen. Maar het is niet het punt van deze brief. Sociaal en zijn en zorgen voor elkaar is iets totaal anders dan socialisme trouwens maar nogmaals, dat is net het punt van deze brief.

Het is echter een verleidelijke belofte die tegemoetkomt aan degenen die niet begrijpen wat er gebeurt met banen, onderwijs en werk in onze nieuwe creatieve economie ... of hoe ze zich aan deze snelle veranderingen kunnen aanpassen.

Luister, het is geen geheim dat deze agenda's er al bestaan ​​zolang de beschaafde samenleving er is. Het is gewoon dat het nu meer in je gezicht wordt getoond en gezegd.

Maar het grotere gevaar is misschien wat er komt als deze agenda-pushers hun zin krijgen ...

Waarom vandaag je grootste kans is.

Er is zoveel dat ik in deze sectie wil schrijven, zodat je begrijpt hoe klein de kans om je bij ons te voegen, een nieuwe miljonair naast de deur, op dit moment is.

Er zijn zoveel richtingen die ik zou kunnen gaan ...

Maar hier is het belangrijkste:

Er is een perfecte storm op komst. Persoonlijk denk ik dat de storm op elk moment in de komende 6-24 maanden kan worden geactiveerd.

Het is een storm van technologische, politieke en culturele verschuivingen die fundamenteel zullen veranderen ... nou ja ... alles.

Laten we eerlijk zijn ...

Het vertrouwen van de bevolking in vrijwel elke overheidsinstelling - van bedrijven en regeringen tot kerken en media --- blijft dalen naar nieuwe dieptepunten.

Overheidsschulden stijgen. 

De middenklasse zinkt en zal verdwijnen. 

De afhankelijkheid van de bijstand wordt groter. 

En politieke en culturele argumenten worden met de minuut erger.

Draag een wit hemd en je bent tegenwoordig racist.

Om nog maar te zwijgen, we bevinden ons aan het einde van de langste economische expansie in de geschiedenis van de Wereld. Zodra de andere schoen valt, gaan de kansen waarschijnlijk naar degenen die al gepositioneerd zijn om te profiteren. Alle anderen zullen de stukken moeten oppakken ... opnieuw.

En als je deze storm niet voor bent ... als je je niet aansluit bij de nieuwe miljonairs naast de deur VOORDAT deze storm toeslaat ... beloof ik je dat het veel moeilijker zal zijn om door te breken tijdens of na de storm.

Maar dankzij de strategieën die u leert, is er nog tijd om met ons mee te doen.

En als je eenmaal een van ons bent, is het veel gemakkelijker om bij ons te blijven dan om er te komen als deze storm toeslaat voordat je bij ons komt.

ZZZZZZZZ

Zoals ik bovenaan deze pagina al zei, mijn naam is Bart Hungenaert. Ik ben de oprichter van diverse online ondermeningen naast mijn job als leerkracht en ik wil dat je weet dat ik er voor zorg dat je je bij mij en mijn vrienden voegt als nieuwe miljonairs.

Maar je vraagt ​​je misschien af ​​hoe ik hier ben gekomen en waarom je naar me moet luisteren ...

Ik denk dat ik geluk heb gehad. Ik ben precies op het juiste moment in de geschiedenis geboren om te profiteren van de technologische verschuiving die de manier waarop we zaken doen en met wie we dat doen, verandert.

Ik weet niet waarom ik de kans al vroeg zag, terwijl de meeste van mijn leeftijdsgenoten dat niet deden, maar ik deed het.

Toen ik 40 was, gebruikte ik het internet al om stilletjes 5 cijfers per maand te verdienen met mijn online consulting bedrijf. Naast mijn gewone job inderdaad! 

Na een paar wendingen en duizenden dollars die ik in mijn inkomen had geïnvesteerd, leerde ik over het kopen en verkopen van premiums.

En iets meer dan 10 jaar geleden heb ik een wellness bedrijf gebouwd met meer dan 3000 klanten - allemaal online.

Niet slecht voor een simpele kerel uit de middenklasse uit Brugge.

Onderweg ontmoette ik een aantal echt coole mensen. 

En bracht ik het tot de ingang van de Vaticaanse Bibliotheek - iets wat ik je wel eens in geuren en kleuren vertel 😉 en wat foto's toon ...

En kreeg kerstwensen van een Amerikaanse miljardair ... 

En terwijl ik dat deed, realiseerde ik me dat er een hele wereld van deze nieuwe miljonairs is waarvan maar weinig mensen weten dat ze bestaan.

En nu, op 45-jarige leeftijd, wil ik dat u meenemen om te leren. Ik wil je helpen de leercurve te verkorten waar ik doorheen moest.

Dus je hoeft niet zoveel geluk te hebben als ik. Het pad is duidelijker dan. En de mentoren die je begeleiden, staan ​​klaar om te helpen ... 

Mentorschap is de sleutel.

Oké, dus we hebben in deze brief veel belangrijke onderwerpen behandeld.

U heeft kennis gemaakt met deze bijna geheime groep nieuwe miljonairs naast de deur die in een recordtijd ongelooflijk hoge inkomsten genereren dankzij onze manier van zakendoen en met wie we zaken doen in deze nieuwe economie.

Daarna bespraken we de twee grote problemen waarmee u nu te maken heeft:

Niet leren hoe je voor jezelf moet werken

Geen toegang hebben tot de juiste mentoren die kunnen helpen

9 Mentoring van waarheden:

1.Het gaat om de persoon, niet om hun positie

2. Verwacht niet altijd een relatie - mentoren zijn er in alle verschillende vormen

3. Wees flexibel in plaats van aan te dringen op koffie- of dinerbijeenkomsten

4. Kijk niet alleen naar mentoren, maar ook naar rechts en links

5. Je mentor vindt je meestal (niet andersom)

6. Zoek niet altijd iemand zoals jij

7. Vraag een CEO niet om de roadmap, maar vraag om advies over hoe u moet navigeren

8. Denk eraan om te geven en te nemen - wees geen hebzuchtige mentee

9. Mentorschap is geen reddingsvest

bron: fastcompany.com

Vervolgens hebben we onthuld op de 3 agenda's waarvan ze niet willen dat je ze kent:

> Agenda # 1: Uw aandacht koste wat het kost.

> Agenda # 2: denken op korte termijn.

> Agenda # 3: Overheidssocialisme.

Ten slotte hebben we gekeken waarom een ​​perfecte storm van technologie samen met politieke en sociale druk de komende 6-24 maanden je laatste beste kans zou kunnen maken om je aan te sluiten bij de gelederen van deze nieuwe miljonairs naast de deur.

Dit alles leidde me tot een onontkoombare conclusie ...

Ik moest mijn netwerk bij elkaar brengen en ze je laten begeleiden over wat ze wisten over geld verdienen op een manier die betaalbaar was voor iedereen die echt wilde leren.

Ik moest de best practices en inzichten van nieuwe miljonairs over de hele wereld samenstellen en in de tientallen expertisegebieden waarvan ik wist dat ze het grootste verschil maakten bij het overgaan van lage of gemiddelde inkomens naar inkomens die je rijk maken.

Dus mijn team en ik creëerden ...

Het O.D.S. Systeem.

Niemand kan je vertellen wat ze weten.

Maar om een ​​voortdurende en steeds evoluerende bron te creëren die gebruik maakt van de kracht van meer dan een dozijn experts van wereldklasse ... nou ... dat vereist een ander soort specialiteit.

Zoals Fortune.com en Entrepreneur.com-bijdrager Vanessa Rishardson schrijft wanneer ze rapporteert over zeer succesvolle doorzetters:


"Een andere eigenschap die doorzetters gemeen hebben: ze hebben meer dan één mentor."


Meer dan één mentor. Dat geldt zeker voor mij en voor al mijn meest succesvolle vrienden.

Dus dat is precies hoe ik ODS heb ontworpen en gebouwd ...

Meerdere vaardigheden aanleren. Vaardigheden die elkaar aanvullen. Vaardigheden waarmee u meerdere inkomstenstromen kunt creëren.

> Social Organic Selling

> Posting For Influence

> Social Networking

> Premium Offers

> Funnels

> Direct Selling Online

> Online Tribe Building

Het is alsof u uw eigen team van inkomenscoaches heeft. Uw eigen raad van bestuur deelt hun zwaarbevochten kennis elke maand rechtstreeks met u.

Het heet ODS en het is een actieplan voor degenen die klaar zijn om een ​​stapje verder te gaan en de meest waardevolle vaardigheden te leren die deze nieuwe miljonairs gebruiken om hun inkomen te vergroten en hun rijkdom veilig te stellen.

Elke maand krijg je de beste geheimen onthuld via ...

De driemaandelijkse gedrukte editie van de The One Percent-nieuwsbrief boordevol artikelen en strategieën om u te helpen uw inkomen als nieuwe miljonair naast de deur te verhogen.

De maandelijkse New Millionaire Vaardigheidstraining met een van mijn 'nieuwe miljonair'-experts.

De maandelijkse Q&A met deze moeilijk te vinden mentoren om de training van elke maand te verdiepen

Overzichts- en actiegidsen op basis van de training van die maand.

Sjablonen (indien van toepassing) om uw succes met elke nieuwe vaardigheid een vliegende start te geven.

De One Percent Verrassingscoodiebox waarin u voorbeelden uit de echte wereld ziet van de producten, diensten en aanbiedingen van nieuwe miljonairs. We hebben boeken, T-shirts, badbommen, etenswaren en meer verstuurd.

En als je vandaag lid wordt, kun je ...

Slechts €147,- per maand

Voor de eerste 10 nieuwe rijken. Normaal €297,- per maand

Tortor sapien diam arcu pellentesque elit tempor, neque malesuada! Nulla diam est taciti sem aliquam interdum adipiscing hendrerit. Amet egestas urna posuere, primis ipsum, habitant turpis! Interdum himenaeos! Ad vitae hac quam! Nullam nisl mattis placerat ut proin himenaeos nec lacus tristique. Arcu sollicitudin sociosqu consectetur vivamus tincidunt venenatis nullam mauris? Phasellus tincidunt semper venenatis in orci iaculis inceptos elementum! Congue sociosqu facilisis dapibus platea donec nibh phasellus.